Aνακοινώσεις Συλλόγου
Σεμινάριο Χρηματοοικονομικής Διαχείρισης Φαρμακείου - Ναύπλιο 28/5/2023 PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 05 Μάιος 2023 08:30

Αγαπητοί συνάδελφοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε την απόφαση τουΠΦΣκαι τουΙΔΕΕΑΦ, να ξεκινήσει νέο κύκλο εκπαιδευτικού προγράμματος προς τους φαρμακοποιούς για τη χρηματοοικονομική διαχείριση φαρμακείου. Η απόφασή μας στηρίχθηκε στην ανάγκη εκπαίδευσης του σύγχρονου φαρμακοποιού και σε θέματα επιχειρηματικής λειτουργίας του φαρμακείου, που δεν τα έχει διδαχθεί στη διάρκεια των σπουδών του.

Σκοπός του σεμιναρίουείναι η βελτιστοποίηση της κερδοφορίας του φαρμακείου, με αποτελεσματική διαχείριση των εμπορευμάτων του και την επιλογή κατάλληλης εμπορικής στρατηγικής.

Με κεντρικό τίτλο«Εφαρμοσμένα χρηματοοικονομικά φαρμακείου-από την θεωρία στη πράξη», το σεμινάριο αυτό έχει6ωρη διάρκεια και περιλαμβάνει θεωρητικό μέρος και case studies. Εκπαιδευτής θα είναι ο σύμβουλος επιχειρήσεων κ. Αλέξανδρος Δεληκούρας, με πολύχρονη εμπειρία στην υποστήριξη καιστη συμβουλευτική λειτουργίας φαρμακείων.

Σας καλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο που θα διεξαχθεί, ειδικά για τα μέλη των Φ. Σ. Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας & Μεσσηνίας την Κυριακή 28 Μαΐου 2023, από τις 10:30 έως 16:30, στο ξενοδοχείο NAFPLIA PALACE (Ακροναυπλία, Ναύπλιο, www.nafpliapalace.gr, 27520 70800).

Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων στο σεμινάριο είναι 100 και θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.

Το κόστος εγγραφής για κάθε φαρμακοποιό ανέρχεται σε 10€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), ποσό καθαρά συμβολικό, με το οποίο ουσιαστικά κατοχυρώσει τη θέση του, καθώς ο αριθμός συμμετοχής είναι περιορισμένος. Το ΙΔΕΕΑΦ έχει αναλάβει τις δαπάνες των εκπαιδευτών και όλων των οργανωτικών θεμάτων, και ο Φ. Σύλλογος Αργολίδας τη δαπάνη του Catering.

Για την υλοποίηση του προγράμματος έχει δημιουργηθεί ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα, στην ιστοσελίδα του ΙΔΕΕΑΦ (www.ideeaf.gr/xrimatooikonomika), όπου θα βρείτε όλες τις πληροφορίες, το περιεχόμενο-πρόγραμμα (σας τα επισυνάπτουμε) και θα κάνετε εγγραφή.

Οι εγγραφές μπορούν να γίνουν μόνο ηλεκτρονικά. Στη διάρκεια της εγγραφής σας, θα κάνετε την εξόφληση σε ασφαλές περιβάλλον, με την χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτα και σε λίγα λεπτά θα παραλάβετε στο email σας και το ισόποσο τιμολόγιο του ΙΔΕΕΑΦ, στα φορολογικά στοιχεία που θα έχετε δηλώσει, ώστε να περάσετε τη δαπάνη αυτή στα έξοδα του φαρμακείου σας.

Σας καλούμε να φροντίσετε εγκαίρως για την εγγραφή σας και να αξιοποιήσετε την ευκαιρία παρακολούθησής του, κάτι που θα συμβάλει καθοριστικά στην απόκτηση επιχειρηματικών γνώσεων για το φαρμακείο σας.

Για πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Σύλλογο σας, με το ΙΔΕΕΑΦ (210-3410372) και με την οργανώτρια εταιρείαNOUFIO (210-2775219).

 
Συμμετοχή του Φ.Σ. Αργολίδας στο Εθνικό Πένθος PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 08 Μάρτιος 2023 08:42

ΤοΔ.Σ. του Φ.Σ. Αργολίδας αποφάσισε ομόφωνα, ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού προς τους νεκρούς της τραγωδίας των Τεμπών και τις οικογένειές τους, τη συμμετοχή αύριο στο Εθνικό Πένθος.

Την Τετάρτη 8.3.2023 τα φαρμακεία του Νομού Αργολίδας θα παραμείνουν κλειστά πλην των φαρμακείων που εφημερεύουν.

 
Πρόσκληση για τις Αρχαιρεσίες του Φ. Σ. Αργολίδας PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 04 Νοέμβριος 2022 14:08

Πρόσκληση για τις Αρχαιρεσίες του Φ. Σ. Αργολίδας

 
Απολογιστικό Δελτίο τύπου 3ου Συνεδρίου Φαρμακοποιών Περιφέρειας Πελοποννήσου PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 18 Οκτώβριος 2022 09:20

Δελτίο Τύπου

 
3ο Συνέδριο Φαρμακοποιών Περιφέρειας Πελοποννήσου (1-2/10/22) PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 20 Σεπτέμβριος 2022 07:29

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αργολίδας, με συνδιοργάνωση των Φαρμακευτικών Συλλόγων Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, διοργανώνουν το 3ο Συνέδριο Φαρμακοποιών Περιφέρειας Πελοποννήσου που θα διεξαχθεί το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022, στο Πολιτιστικό Κέντρο FOUGARO ART CENTER, Ασκληπιού 98, στο Ναύπλιο, με την υποστήριξη και εμπειρία της ΧΑΡΑΜΗ ΑΕ και του περιοδικού PHARMACY management ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Το Σάββατο 1/10 από τις 18.00 έως τις 21.00 το βράδυ, θα διεξαχθεί εναρκτήρια εκδήλωση, με τη συμμετοχή εκπροσώπων τοπικών αρχών και φορέων, φαρμακοποιών και κοινού της τοπικής κοινωνίας του Ναυπλίου.

Την Κυριακή 2/10 θα πραγματοποιηθεί το κυρίως Συνέδριο, με κεντρικό θέμα: «Καινοτόμες Υπηρεσίες στο Σύγχρονο Φαρμακείο», περιλαμβάνοντας ενδιαφέρουσες ομιλίες από διακεκριμένους ομιλητές του χώρου, σε δύο ξεχωριστές αίθουσες.

Οι ομιλίες θα επικεντρωθούν στην προσφορά Υπηρεσιών Υγείας και γενικά σε προσεγγίσεις που αναβαθμίζουν τον ρόλο του σύγχρονου Φαρμακείου. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν και δύο ομιλίες, που απευθύνονται ειδικά στους βοηθούς φαρμακείων.

Στόχος του Συνεδρίου είναι να προετοιμάσει τους φαρμακοποιούς και τους βοηθούς φαρμακείων για τις εξελίξεις του αύριο.

Η συμμετοχή όλων είναι δωρεάν, ενώ παρακολουθώντας το 60% του συνεδρίου, λαμβάνετε μοριοδότηση με 6 μόρια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης από το ΙΔΕΕΑΦ.

Κάντε click εδώ για την ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

Παρακαλούμε θερμά όλα τα μέλη μας, να υποστηρίξουν την πρωτοβουλία αυτή, γνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι η επιμόρφωση για την αναβάθμιση του επαγγέλματός μας, καθώς και πόσο αναγκαία είναι η διοργάνωση τέτοιων συνεδρίων στον τόπο μας, την Πελοπόννησο.

Σας περιμένουμε όλους στο Ναύπλιο, 1 και 2 Οκτωβρίου’22!

Η Πρόεδρος και το Δ. Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αργολίδας

 
Κατάλογος Μελών Εχοντων Δικαίωμα Ψήφου PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 13 Σεπτέμβριος 2022 11:02

Κατάλογος Μελών

 
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΥΝΤΑΓΏΝ ΕΟΠΥΥ PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 28 Ιούνιος 2022 08:53

Οδηγίες ΠΦΣ για τρόπο υποβολής συνταγών

 
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΕΠΙ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΚΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 10 Ιούνιος 2022 10:42

Επιστολη ΠΦΣ

Οδηγός Φαρμακευτικού Ελέγχου

Οδηγός Διοικητικού Ελέγχου

 
Καρτέλα εφημεριών Άργους 09/09/2022 - 15/09/22 PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 24 Μάρτιος 2022 11:05

Καρτέλα

 
Καρτέλα εφημεριών Ναυπλίου 09/09/2022 - 15/09/22 PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 24 Μάρτιος 2022 11:03

Καρτέλα

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 8