ΟΙΚΟΣ ΝΑΥΤΟΥ PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 19 Ιανουάριος 2012 11:44

Σας ενημερώνουμε ότι στις 14/12/2011 υπεγράφη Συλλογική Σύμβαση μεταξύ  Οίκο Ναύτου και του Π.Φ.Σ.. Όλα τα μέλη του Π.Φ.Σ. μπορούν να εξυπηρετούν ασφαλισμένους του Οίκου Ναύτου.

Συνεπώς ο Οίκος Ναύτου θα κατατίθεται μέσω του Συλλόγου μας, όπως γίνεται και με τα υπόλοιπα Ασφαλιστικά Ταμεία, με τα οποία έχουμε Συλλογική Σύμβαση, το αργότερο μέχρι τις 10 κάθε μήνα !!! (όχι 10η εργάσιμη)

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το έγγραφο που έχουμε αποστείλει στον Οίκο Ναύτου, για επικείμενη  αναστολή χορήγησης φαρμάκων στους ασφαλισμένους του, εαν δεν γίνει άμεση εξόφληση όλων των παλαιοτέρων οφειλών του προς τους φαρμακοποιούς του Συλλόγου μας.               

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

            ΧΑΡΜΑΝΤΑ  7,   21100   ΝΑΥΠΛΙΟ

                         ΤΗΛ :     27520 – 99109                                                                       

                         FAX :      27520 -  29824

                         email :  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.                                                                       

 

     ΝΑΥΠΛΙΟ  12/01/2012

ΑΡ.ΠΡΩΤ.   29

ΠΡΟΣ: ΟΙΚΟ ΝΑΥΤΟΥ

Σε ένδειξη καλής θέλησης υπογράψαμε τη Συλλογική Σύμβαση που έχει ήδη υπογράψει ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, όμως αναμένουμε να τηρείτε τους όρους σύμβασης , όσον αφορά τη πληρωμή (45 ημέρες).

Δυστυχώς στο Νομό μας υπάρχουν οφειλές από τον μήνα Αύγουστο 2011,τα ποσά των οποίων είναι πολύ μεγάλα και δυσβάσταχτα, ειδικά για τους φαρμακοποιούς της Ερμιονίδας , όπου ο Οίκος Ναύτου είναι από τα μεγαλύτερα ταμεία.

Εάν δε προβείτε άμεσα σε εξόφληση των παλαιοτέρων οφειλών σας, θα αναγκαστούμε από 01/02/2012 να αναστείλουμε την επί πιστώσει χορήγηση φαρμάκων στους ασφαλισμένους του ταμείου σας.